Радио Милева

(ФОТО) Папараците најпосле ја „уловија“: Вака изгледа Наташа Беквалац два месеци пред породување

(ФОТО) Папараците најпосле ја „уловија“: Вака изгледа Наташа Беквалац два месеци пред породување

Наташа Беквалац беше активна се до петтиот месец од бременоста, а тогаш одлучи да се повлече од јавноста и да ужива во блажената состојба.

Се дотогаш, фотографите не успеаја да ја фотографираат, но сега најпосле тоа им успеа.

Новосадската барбика дури и своите објави на социјалните мрежи ги сведе на минимум, а исто така ги избегна и сите гостувања во празничните емисии.

Исто така, по дочекот на Нова година, нејзиниот кум објави заедничко селфи од кое може да се забележи дека Ната многу малку се измени во бременоста, а нејзиниот стомак и не многу се зголеми.

За разлика од некои свои колешки на српската естрада, Ната нема проблем со килограмите.

Останати вести од Радио Милева