Радио Милева

(ФОТО) Овие српски пејачки станаа мајки уште како тинејџерки, па не им ги признаваа децата: Едната од нив се породи на 15 години!

(ФОТО) Овие српски пејачки станаа мајки уште како тинејџерки, па не им ги признаваа децата: Едната од нив се породи на 15 години!

Зорица Брунцлик на 18 ја роди ќерката Марија, а нејзиниот избраник не сакаше да ја ожени, имаше свршеница, па Зорица бараше само да го признае детето.

Но и некои други пејачки станаа мајки уште како тинејџерки, што влијаеше на нивната зрелост пред полнолетството.

Ана Бекута на 17 години го доби синот Игор во вонбрачна заедница. Поради осуда од околината го остави синот во дом каде го посетуваше секоја сабота.

Стоја се омажи уште како тинејџерка и роди син на 17 години, но нејзиниот сопруг почина во сообраќајка, а неговото семејство со детето ја избрка на улица, бидејќи од претходно не ја сакале како снаа.

Гоца Божиновска уште како средношколка доби ќерка со еден српски композитор кој беше оженет, а во одгледувањето на детето и помагале родителите.

Зорица Марковиќ својот прв син Дејан го роди на 15 години. Со таткото беше кратко во брак, а по разделбата детето продолжи да живее со таткото.

Останати вести од Радио Милева