Живот и Стил

(ФОТО) Овие модели на фармерки ќе бидат ИН во 2018 – мора да ги имете во плакарот!

(ФОТО) Овие модели на фармерки ќе бидат ИН во 2018 – мора да ги имете во плакарот!

Фармерките дого време се основа на нашата гардеробата, од сезона во сезона. Трендовите се менуваат, а со нив и изгледот на нашите фармерки.

Еве ги трите главни трендови за 2018 година кои ќе ви помогнат да купите нови фармерки:

1. Необични и впечатливи силуети кои ги мешаат трендовите

2. Пастелни бои
Оваа година, секоја од нас во плакарот треба да има најмалку една пастелна боја на фармерки.

3. Широки фармерки

Деведесетите тропаат на вратата. Широките фармерки повторно ќе бидат вистински хит.

извор:дивианартс.мк