Живот и Стил

(ФОТО) Оваа девојка вели дека има најубаво тело, но кога ќе ја видите надолу ќе останете без текст!

(ФОТО) Оваа девојка вели дека има најубаво тело, но кога ќе ја видите надолу ќе останете без текст!

27 годишната манекенка Алериа Авендано доаѓа од Венецуела и тоа што има направено повеќе од 20 пластични операции воопшто не е тајна. Всушност, таа е многу задоволна со себе и вели дека нејзиното тело е совршено.

Алериа Авендано сосема го променила својот изглед давајќи му на своето тело нереални пропорции. Покрај тоа што четири пати ги оперирала гадите, направила две корекции на носот, ставила импланти во задникот, Алериа има и вештачки заби.

Кога станува збор за нејзниот струк, кој е највпечатливиот дел од нејзинотот тело, манекенката тврди дека не ги извадила ребрата туку со помош на корсет го постигнала тој резултат. Според нејзините тврдења, таа носи корсет седум години.

figure id=”wp-post-attachment-7615″ class=”wp-post-attachment align-none”>

Не крие од луѓето дека има направено естетски зафати, а смета дека само најсилните и најхрабрите жени одат “под нож”. После сите операции, таа вели дека е многу задоволна со крајниот резултат и дека има совршено телo.

извор:точка.мк