Живот и Стил

(ФОТО) Оставаат без здив: Вакви фустани не сте виделе никогаш!

(ФОТО) Оставаат без здив: Вакви фустани не сте виделе никогаш!

Можеби имате видено секакви модни креации, но овие фустани навистина ќе ве изненадат. Француската дизајнерка Силви Факон создава фустани со прекрасни материјали и неверојатни детали кои ќе го воодушеват секого.

Таа дури создала фустан користејќи стари книги. На овој фустан работела со дизајнерот на костими Морган Е. Гросдеманж и овде може да се забележи нејзината неверојатна вештина.

Погледнете ги неверојатните фустани на кои сите им завидуваат.

Фустан направен од стари книги

Француска дизајнерка создава фустани какви што немате видено досега

Француска дизајнерка создава фустани какви што немате видено досега

Француска дизајнерка создава фустани какви што немате видено досега

Француска дизајнерка создава фустани какви што немате видено досега

Фустан со насликан „стар град“ и тантела

Француска дизајнерка создава фустани какви што немате видено досега

Француска дизајнерка создава фустани какви што немате видено досега

Француска дизајнерка создава фустани какви што немате видено досега

Фустан-виолина

Француска дизајнерка создава фустани какви што немате видено досега

Француска дизајнерка создава фустани какви што немате видено досега

Француска дизајнерка создава фустани какви што немате видено досега

Фустан-цветна градина

Француска дизајнерка создава фустани какви што немате видено досега

Француска дизајнерка создава фустани какви што немате видено досега

Француска дизајнерка создава фустани какви што немате видено досега

Фустан-витез кој е интерпретација на илустрација од Дидиер Графет

Француска дизајнерка создава фустани какви што немате видено досега

Француска дизајнерка создава фустани какви што немате видено досега

Француска дизајнерка создава фустани какви што немате видено досега

изворkafepuza.mk