Радио Милева

(ФОТО) Николина Пишек објави фотографија во крупен кадар, а следбениците ја прашаа: „Жено, какви ти се тие ноздри“?

(ФОТО) Николина Пишек објави фотографија во крупен кадар, а следбениците ја прашаа: „Жено, какви ти се тие ноздри“?

Николина Пишек на Инстаграм објави свое селфи во крупен кадар. Се обиде да внесе и малку иронија, а веројатно и автоиронија поради тоа што го напиша следното:

-Еве јас повторно, уште едно селфи со истиот израз на лицето, истата поза и истата позиција на главата, само обој пат имам друга маичка. Баш убаво, едвај ја чекам следната фотографија. Сепак, нејзините следбеници се фокусираа на нешто друго.

-Боже чувај, што направила вака убава жена?

-Жено, што направи од себе?!

-Љубов…. тие ноздри?

Почнаа и навредите на сметка на нејзиниот нос, за што заклучија дека личи на Мајкл Џексон, но и на сметка на останатите естетски зафати.

Сепак, ниту Николина не им остана должна:

-Интересно…Кога по неколку години користење Инстаграм луѓето забележуваат дека имаш нос. Истиот оној што го гледаат неколку години. Мене ми е добар, им одговори Николина.

Останати вести од Радио Милева