Радио Милева

(ФОТО) Никогаш поубави и позгодни: Дефне и Омер сега се Ада и Мерт!

(ФОТО) Никогаш поубави и позгодни: Дефне и Омер сега се Ада и Мерт!

„Време за среќа“ е насловот на новиот филм каде играат славните турски актери Бариш Ардуч и Елчин Сангу.

Премиерата на филмот е закажана за 10-ти ноември, а пред големата премиера на интернет покрај најавниот тизер веќе се појави и нови фотографии од неколку сцени.

Во новиот филм Бариш е голем заводник кој цели девојките да ги однесе во кревет, а пак Елчин ќе се потруди да му ги смени принципите.

Овој пат ќе ги толкуваат улогите на Ада и Мерт кои се модерни згодни и преубави.

Останати вести од Радио Милева