Радио Милева

(ФОТО) Никогаш нема да ја познаете во вакво издание: Ова е Вилдан од „Карасевда“ во приватноста, нејзината ќеркичка и сопругот

(ФОТО) Никогаш нема да ја познаете во вакво издание: Ова е Вилдан од „Карасевда“ во приватноста, нејзината ќеркичка и сопругот

Неше Бајкент, со вакво име и презиме сигурно ви звучи непознато, но како Вилдан од „Карасевда“, веќе е препознатливо.

Турската актерка токму со Вилдан- мајката на Нихан и Озан ја дополни својата актерска кариера со улога која и донесе плус во нејзината биографија.

A post shared by Neşe Baykent (@nesebaykent) on


Во приватноста таа е мажена жена и има една малечка ќерка.

A post shared by Neşe Baykent (@nesebaykent) on

Исто така Неше е голем хуманист, сака да им помага на болните и сиромашните,а  исто така е голем активист за правата на животните.

Кога станува збор за нејзиниот изглед, и во приватноста е русокоса, но кога ќе промени улога и друга боја на косата, тешко би ја препознале.

A post shared by Neşe Baykent (@nesebaykent) on

A post shared by Neşe Baykent (@nesebaykent) on

фото:инстаграм

Останати вести од Радио Милева