Радио Милева

(ФОТО) Не личи на себе: Џена Џејмисон беше кралица на „акционите филмови“, сега стана мајка и драстично се промени!

(ФОТО) Не личи на себе: Џена Џејмисон беше кралица на „акционите филмови“, сега стана мајка и драстично се промени!

Џена Џејмисон драстично го смени изгледот и речиси е невозможно да ја препознаете некогашната секси русокоса.

Бујна, перверзна, омилена… овие зборови веројатно приви им паѓаат на памет на повеќето од машката популација, кога ќе се спомене порно актерката Џена Џејмисон.

Но, од неа остана сенка и некогашната порно кралица сега е непрепознатлива.

Љубителите на порно филмовите тешко ја поднесоа  одлуката да се пензионира во 2008 година и без оглед на тоа што повеќе не снима „акциони“ филмови, Џена привлекува внимание каде и да се појави.

Но од русокосата секс бомба не остана ни ништо, а тоа најдобро го покажуваат форографиите на нејзиниот Инстаграм кои ги објавува по раѓањето на ќерката Бетел.

Некогашната најплатена порно ѕвзда навистина не личи на себе… А нејзините фанови се во чудо што нивната омилена како да веќе не постои.

Останати вести од Радио Милева