Радио Милева

(ФОТО) Надвор затопли, а Саша Ковачевиќ веднаш се расоблече – на жените им испаднаа очите!

(ФОТО) Надвор затопли, а Саша Ковачевиќ веднаш се расоблече – на жените им испаднаа очите!

Популарниот српски пејач Саша Ковачевиќ ужива на одмор во Египет со девојката Зорана Тасовиќ.

По критиките дека обожавателките не сакаат да го гледаат облечен, тој веднаш ги послуша и им ги наполни очите.

Саша е еден од најатрактивните српски пејачи на чие мускулесто тело тешко некоја би одолеала.

Иако некои го критикуваа дека е премногу мускулест, за повеќето овој извајан атлета е вистински празник за очи.

Who loves the sun…!? ☀?

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) on

Останати вести од Радио Милева