Радио Милева

(ФОТО) На мажите им падна вилицата: Сите гледаат во панталоните на Наташа и сакаат да ги откопчаат!

(ФОТО) На мажите им падна вилицата: Сите гледаат во панталоните на Наташа и сакаат да ги откопчаат!

Наташа Шавија присуството во „Парови“ го искористи за да се проба и во светот на модата, кога со пеењето не и тргна од рака.

Иако на почетокот многумина се смееја на нејзините фустани кои го истакнуваат голото тело, набрзо познатите Србинки почнаа да ги носат.

Сепак, изгледа Шамија не планира да застане со тоа, така на бура коментари наиде и нејзината нова креација.

Во прашање се фармерки со патент одзади, како како што самата вели служат за полесно соблекување.

На овој модел мажите тотално откачија.

Останати вести од Радио Милева