Живот и Стил

(Фото) Мрежеста торба од која познатите не се одвојуваат

(Фото) Мрежеста торба од која познатите не се одвојуваат

Иако беше претставена уште во нивната колекција за летото 2017-та година, мрежестата сино-бела торба на модната куќа Селин ова лето е една од најпопуларните.

Се комбинира со вашите омилени фармерки, бел летен фустан и, всушност, сите други комбинации што ова лето се носат на плажа или во град.