Радио Милева

(ФОТО) Мокра и никогаш посекси: Калиопи извади деколте за паметење!

(ФОТО) Мокра и никогаш посекси: Калиопи извади деколте за паметење!

Една од најдобрите регионални пејачки, нашата Калиопи ги одржа двата најавени акустични концерти во „Коларац“ во Белград, а пак деновиве ја продолжи својата турнеја и во Подгорица.

Публиката уживаше во нрјзините бројни хитови, а за кои може да се каже дека се “евергрини” од нејзината богата и долга кариера.

Познато е дека Калиопи е голем љубител на црната боја од која речиси никогаш не преави отстапки, а по повод концертот се одличи за црн контел фустан од кој за изнаенадување покажа доста секси и длабоко деколте со какво не сме ја виделе во поскоро време.

Од големата возбуда и преданост на сцената дивата се испоти, а мокрите прамени коса паѓаа меѓу длабокиот израз на фустанот.

Тој изглед беше резервиран за пред публиката во Белград, додека во Подгорица беше нешто подискретна и умерена, но сепак во црно.

Останати вести од Радио Милева