Радио Милева

ФОТО: Младите богаташи со одмори од соништата

ФОТО: Младите богаташи со одмори од соништата

Додека најголем дел од нас се обидуваат да преживеат на овие пеколни температури децата на богатите имаат малку поразлична агенда.

Егзотични места, јахти, скапи автомобили, но и хеликоптери се само дел од нивните секојдневни активности.

Останати вести од Радио Милева