Радио Милева

(ФОТО) Милан Калиниќ јавно размени страсти со сопругата: Ја грабна за врат, па го напрви ова…

(ФОТО) Милан Калиниќ јавно размени страсти со сопругата: Ја грабна за врат, па го напрви ова…

Водителот со својата сопруга е во брак 11 години, а сега докажа дека хармонијата во љубовта ја негуваат како на почетокот.

Милан Калиниќ на Инстаграм објави фотографија која едни ги воодушеви, други ги изненади.

Тој со семејството замина за Хрватска, па реши со јавноста да сподели еден романтичен момент.

Милан ја фати Сандра за врат и страстно ја бакна, а со тоа им покажа на сите дека само со љубота со љубов се враќа.

Останати вести од Радио Милева