Радио Милева

(ФОТО) Лука излезе од распит: Наташа Белвалац среде ноќ со очила за сонце го сокри лицето и повторно се јави во полиција!

(ФОТО) Лука излезе од распит: Наташа Белвалац среде ноќ со очила за сонце го сокри лицето и  повторно се јави во полиција!

Пејачката Наташа Беквалац околу 22 часот се појави во полициска станица за да даде изјава за инцидентот кој се случи откако беше нападната физички од нејзиниот сопруг.

Имено, Наташа пред станицата се појавила со темни очила за сонце за да ги сокрие повредите и гребаниците.

FOTO: RAS SRBIJA

Пејачкатс е појавила во друштво на авдокатот, а пред собраните медиуми не сакала да даде изјава. Наташа не се задржала долго, а за повредите не сакала да каже ниту збор.

FOTO: RAS SRBIJA

Инаку, Лука Лазукиќ откако беше приведен и сослушан , излегол од задниот влез на полицијата, за да не го види никој.

Останати вести од Радио Милева