Радио Милева

(ФОТО) Коко Ти ја налути јавноста: Тоа што го направи среде улица е невиден блам!

(ФОТО) Коко Ти ја налути јавноста: Тоа што го направи среде улица е невиден блам!

Коко Ти повторно се наиде во центарот на вниманието на светската јавност, овој пат поради ситуација која се случи во Њујорк.

Имено, додека се шеташе со двегодишната ќерка Шанел, еден маж метеше со правосмукалка пред нив двете.

Тоа не беше човек ангажиран од градот за да ги чисти улиците, туку личен асистент на Коко која го ангажирала баш за таа работа – да ја чисти улицата каде таа минува.

Оваа бизарна ситуација налути многумина, бидејќи некој кога има премногу пари, губи и контрола.

Останати вести од Радио Милева