Радио Милева

(ФОТО) Кога ќе видите со што се бања Андрија Милошевиќ, нема да можете да престанете да се смеете!

(ФОТО) Кога ќе видите со што се бања Андрија Милошевиќ, нема да можете да престанете да се смеете!

Андрија Милошевиќ по којзнае кој пат го покажа својот смисол за хумор, овој пат во пенлива када специјално за неговите обожавателки.

Не е лесно да се опише фотографијата од бањата која шармантниот актер ја објави на Инстаграм, затоа оставаме сами да погледнете.

Останати вести од Радио Милева