Радио Милева

(ФОТО) Ќерката на познатиот пејач доживеа катастрофа: Поради силиконите остана без брадавици!

(ФОТО) Ќерката на познатиот пејач доживеа катастрофа: Поради силиконите остана без брадавици!

Желбата за совршен изглед ја доведе до целосна катастрофа ќерката на познатиот пејач.

Се соочи со проблемот на кој не се надеваше. Патриција Бланко, наследничката на германскиот музичар Роберт доживеа голема незгода.

Пред две години таа ослаби 30 килограми и од тоа градите и се спуштија. Веднаш сакаше да вгради силикони, а тогаш и започна трагедијата во нејзиниот живот.

Поради компликација во текот на операцијата, брадавиците и исчезнаа.

Хирургот ги поместувал поради поставување на силиконите, но ги игнорирал компликациите.

Таа потоа отишла кај друг хирург во Дизелдорф, а тој и кажал дека брадавиците и се уништени, па пробал да ги создаде повторно со ткиво од вагината. Целиот овој процес беше снимен пред камери за една германска телевизија.

Останати вести од Радио Милева