Радио Милева

(ФОТО) Катарина Грујиќ беше најпровокативната свадбарка – нејзиното деколте мами воздишки

(ФОТО) Катарина Грујиќ беше најпровокативната свадбарка – нејзиното деколте мами воздишки
FOTO: DRAGAN KADIĆ

Најпровокативната гостинка на свадбата за која зборува Балканот беше кој друг ако не пејачката Катарина Грујиќ.

Таа на свеченоста се појави во тоалета со висок шлиц и ултра длабоко деколте од кое ги истакна бујните гради.

Кога се појавила на црвениот килим од ресторанот, медиумите не ја пропуштија нејзината појава за да ја сликаат од секој кадар, но најмногу во крупен.

 

Останати вести од Радио Милева