Радио Милева

(ФОТО) Кај Цеца нема лабаво: Сега вози машина од 140 илјади евра!

(ФОТО) Кај Цеца нема лабаво: Сега вози машина од 140 илјади евра!

Цеца Ражнатовиќ вчера се појави на саем за автомобили во Белград, а таму беше во улога на промотер на новиот модел на возило од марката „Ровер“.

Јасно е дека големите ѕвезди полесно довиваат автомобили од своите спонзори, кои секако ги рекламираат додека ги возат.

А кога Цеца го прави тоа, кај нема нема лабаво, таа промовира ама и вози машина од 140 илјади евра!

Останати вести од Радио Милева