Радио Милева

(ФОТО) Јована Јоксимовиќ утрово облече проѕирен фустан, а пак нејзината колешка пеколно ги прекрсти нозете!

(ФОТО) Јована Јоксимовиќ утрово облече проѕирен фустан, а пак нејзината колешка пеколно ги прекрсти нозете!

Водителките на утринската програма кои секое утро ја будат Србија, освен харизмата и водителските способности, ги будат гледачите и со својата појава.

Во тоа без дискусија, во предност е Јована Јоксимовиќ која утрово се појави во проѕирен фустан од кој и ѕиркаше градникот.

Но таа не е единствена. Ирена Вукотиќ и тоа како има што да покаже…

А ниту Деа Ѓурѓевич не заостанува зад нив.

Останати вести од Радио Милева