Радио Милева

(ФОТО) Ја замислувате ли Мелтем од „Мојот син“ како селенка со долга коса, а еве каква е приватно!

(ФОТО) Ја замислувате ли Мелтем од  „Мојот син“ како селенка со долга коса, а еве каква е приватно!

Турската актерка Харе Сурел или попозната како Мелтем од турската серија „Мојот син“, приватно не многу се разликува по темпераментот и изгледот кој го има во хит серијата.

Таа има 34 годи, а во својата кариера имала неколку улоги во серии кои биле доста поразлични од онаа по која ја запознавте.

Па така, досега најчесто има играно улоги на сиромашна девојка и селанка, а во улогата на Мелтем е анархистка, заљубена во мафијашот Зулфу.

Приватно се уште е немажена, но има долгодогишна врска, а како изгледа приватно и во други улоги, гледате од фотографиите во продолжение:

 

Останати вести од Радио Милева