Радио Милева

(ФОТО) Хурем тотално изобличена – веднаш ќе ги забележите промените на нејзиното лице!

(ФОТО) Хурем  тотално изобличена – веднаш ќе ги забележите промените на нејзиното лице!

Турската актерка Мерием Узерли во серијата „Сулејман Величенствениот“ ја запознавме како убавата султанка Хурем која зрачеше со својот раскош и убавина.

Оттогаш помина доста време, а Мерием драстично го промени својот физички изглед.

Она што е видливо, е тоа дека значително ослаби, па румените бумбарести обравчиња кои ги имаше, сега ги нема.

На социјалните мрежи Мерием е редовен корисник, а деновиве се појави фотографија на која нејзиното лице изгледа доста поразлично.

Дали направила и некоја естетска корекција, проценете самите.

Останати вести од Радио Милева