Радио Милева
секси кадар од спалната

(ФОТО) Хрватската пејачка Маја Шупут се сликаше како разголена појадува в кревет, а фановите ја прашаа: „Што ли тоа јадеш, што ти растат само ци.ките“?

(ФОТО) Хрватската пејачка Маја Шупут се сликаше како разголена појадува в кревет, а фановите ја прашаа: „Што ли тоа јадеш, што ти растат само ци.ките“?

Хрватската пејачка Маја Шупут честопати се слика разголена, а кога ја објави последната фотографијата од креветот, каде е сликана како појадува в постела, нејзините обожаватели најмногу зјапаа токму во нејзините големи гради.

Некои од нејзините најзагреани следбеници дури и ја запрашаа: „Што ли тоа јадеш, што ти растат само ци.ките“?

Одговорот се’ уште го чекааат!

 

Останати вести од Радио Милева