Радио Милева

(ФОТО) Го славеа роденденот на синот: Жељко ја туркаше количката со близначките, а Јована блескаше од сексапил!

(ФОТО) Го славеа роденденот на синот: Жељко ја туркаше количката со близначките, а Јована блескаше од сексапил!

Foto: Marko Jovanović

Јована и Жељко Јоксимовиќ пред два дена го славеа роденденот на синот Коста кој наполни четири години.

Познатите родители заедно со синот и близначките славеа во една игротека во Белград.

Foto: Marko Jovanović

Како и секогаш, Јована ја покажа својата совршена линија во секси здолниште со висок шлиц, а пак Жељко на влезот беше задолжен да ја турка количката на ќерките.

Foto: Marko Jovanović

На прославата се појавија и братот на Жељко, Саша со синот, ќерката на пејачот од привиот брак, Мина Јоксимовиќ и други гости.

Foto: Marko Jovanović

Секако, присутни беа и баба и дедо, родителите на Јоксимовиќ, со подарокот во рака.

foto:telegraf.rs/Marko Jovanović

Останати вести од Радио Милева