Радио Милева

(ФОТО) Фустанот на свадбата кај Тина Шегетин беше малку, Љупка се засили, па бомбардира со новата златна танга!

(ФОТО) Фустанот на свадбата кај Тина Шегетин беше малку, Љупка се засили, па бомбардира со новата златна танга!

Изминатиот викенд се омажи поранешната девојка на блогерот и победник во „Големиот брат“, Дарко Спејко, атрактивната русокоса Тина Шегетин.

Дарко беше поканет на свадбата, а со него и сегашната девојка, струмичката модна блогерка, Љупка Митрова.

Нивното присуство на свадбата беше чудно и за рагионалните медиуми, кои преплавија со написи за Дарко и Љупка, особено за нејзиниот „гол“ фустан кој откри премногу.


За невестата и младоженецот прочитавме и видовме малку, но затоа за струмичко-кумановската двојка, имаше доста…

Веројатно ваквата актуелност им годи и на двајцата љубовници, па не оставаат да помине ни малку време, за да направат нова фотосесија од која Љупка и нејзината провокација се во фокусот.

Овој пат покажаа нови фотографии на кои Дарко е маженствен и згоден, а Љупка…. се знае, во проѕирен фустан од кој сега покажа нова знатна танга крената до колкови која ѕирка под фустанот.

Провокацијата очиглено е слаба страна на атрактивната струмичанка, која откако се разведе и ја почна врската со Спејко, стана се послободна во своето претставување во јавност.

Останати вести од Радио Милева