Радио Милева

(ФОТО) Фустани кои бараат повеќе време за гледање: Овие дами беа во центарот на вниманието од црвениот килим на „Мет Гала“

(ФОТО) Фустани кои бараат повеќе време за гледање: Овие дами беа во центарот на вниманието од црвениот килим на „Мет Гала“

Првиот понеделник од месец мај секоја година е резервиран за „Мет гала“, а така беше и годинава.

Станува збор за најголемото модно случување во годината, познато како „модни Осакари“, кое е основано во далечната 1948 година, а овој пат се славеше 70 години јубилеј во њујоршкиот музеј Метрополитен.

Со оглед на темата „Небески тела: Мода и католичка фантазија“, не е чудно што доминираа ангелите, крстовите и ореолите.

Погледнете ги овие интересни изданија:

A post shared by Trin (@maisontrinity) on

A post shared by Trin (@maisontrinity) on

A post shared by Trin (@maisontrinity) on

A post shared by @carriebradshaw_sexandthecity on

A post shared by FasicMode (@fasicmode) on

Останати вести од Радио Милева