Радио Милева

(ФОТО) Еве од кого ја наследи убавината: Татјана Стојановска ја покажа мајка си!

(ФОТО) Еве од кого ја наследи убавината: Татјана Стојановска ја покажа мајка си!

Мајката е најдобриот пријател на секое дете, најголемата поддршка и личност која секогаш е тука да ни помогне во добро и лошо. Таа е една од најважните личности во нашиот живот, а и жена која има најголема обврска.

12 мај во светот се одбележува како „Ден на мајка“, датум кога се истакнува важноста  и улогата на мајката во опшеството. Заеднички за сите земји е што го слават денот на мајката во втората седмица од мај. Иако се слави во различни денови, љубовта и благодарноста кон мајката која се искажува на овој ден, во сите земји е иста.

По тој повод неколку македонски јавни личности го честитаа овој важен и значаен ден. Меѓу нив беше и македонската презентерка на информативна програма, Татјана Стојановска.

Таа на својот Инстаграм профил сподели фотографија од мајка си,  а во описот на напиша: „Да си ми среќна“.

Еве од кого една од најубавите жени во земјава ја наследи убавината:

фото: Инстаграм/принскрин

Останати вести од Радио Милева