Радио Милева

(ФОТО) Еве како изгледаше Плејбој зајачицата на Аца Лукас пред операциите

(ФОТО) Еве како изгледаше Плејбој зајачицата на Аца Лукас пред операциите

Foto: ATA Images

Аца Лукас во последно време предизвикува поголемо внимание поради новата љубовна врска која повеќе не ја крие од јавноста, а неговото срце го украде некогашната Плејбој зајачица Божана Вујиновиќ.

Божана има 25 години, а Лукас не чекаше многу за да си најде нова дама во својот живот.

Foto: ATA Images

Божана е атрактивна русокоса, меѓутоа порано не изгледала исто како сега.

И порано била русокоса, но малкумина би ја препознале без корекциите на нејзиното лице.

Фотографијата со споредба с епојави во српските медиуми,а еве како изгледала пред хирушките зафати.

Останати вести од Радио Милева