Радио Милева

(ФОТО) Ѕвезда од мали нозе: Еве како денес изгледа Синан од „Мојот син“ и неговото вистинско семејство!

(ФОТО) Ѕвезда од мали нозе: Еве како денес изгледа Синан од „Мојот син“ и неговото вистинско семејство!

Малиот Атаберк Мутлу кој го запознавме како Синан, синчето на Појраз Карајел во „Мојот син“ е вистинска ѕвезда во Турција.

Атаберк уште од многу мали нозе е пред камерите, а со својот актерски талент јасно е дека ако продолжи со тоа, неговиот успех ќе биде гарантиран.

Досега има играно  во десетина серии, но во улогата на Синан му носи најголема популарност.

Тој е чест корисник на социјалните мрежи, а таму може да се погледнат фотографии од неговото секојдневие, како и такви со семејството.

Атаберк има и помало братче со кое многу си личат, а неговите родители се горди што имаа талентиран и популарен син, иако тие во семејството немаат никакви актерски афинитети.

Останати вести од Радио Милева