Радио Милева

(ФОТО) Драгана Мирковиќ ги крие своите деца од јавноста, а ова се нивите последни фотографии на интернет!

(ФОТО) Драгана Мирковиќ ги крие своите деца од јавноста, а ова се нивите последни фотографии на интернет!

Драгана Мирковиќ е една од ретките јавни личности во Србија која не сака нејзините деца јавно да се експонираат.

Нејзиниот син Марко и ќерката Мануела ги наследиле музичките гени од мајка си, но сепак само ќерката свири на класична гитара, додека синот Марко во 2015 година се запиша на академијата „ХАК“ во Виена, повод за кој направија луксузна забава.

фото:hello.rs

Во една изјава за медиумите Драгана вели дека никогаш не би и дозволила на ќерката да стави силикони, но и таа самата е спортски тип, иако во Виена ја бараат за манекенка, но таа не е заинтересирана.

foto:blic.rs

-Пред пет години Марко и Мануела ми рекоа: „Мамо, ние не сакаме да се појавуваме во медиумите, другарите тоа го гледаат, а ние не сакаме да се разликуваме од нив, не ни годи, открива пејачката.

Токму затоа, речиси и да не постојат фотографии од децата на Драгана Мирковиќ и Тони Бијелиќ, освен од оние кога беа мали.

Останати вести од Радио Милева