Радио Милева

(ФОТО) Димитар и Сара ги покажаа парите: Се пофалија на Инстаграм за сите да видат колку се богати!

(ФОТО) Димитар и Сара ги покажаа парите: Се пофалија на Инстаграм за сите да видат колку се богати!

Познатата брачна двојка, пејачката Сара Мејс и водителот Димитар Атанасовски, како и претходните зими, така и оваа не пропуштија да си дадат време за одмор и уживање на еден од скијачките центри во Бугарија.

Откако дојдоа на домашен терен, Диме и Сара им се вратија на работните обврски, а во слободното време по дома, си најдоа интересна разонода, односно Диме дојде до интересна идеја, која по реализацијата ја објави на социјалните мрежи.

-Кога ѓаволот немал работа, гласи описот на неговата идеја да ја отвори касата за штедење и да провери колку азно се собрало низ годините.

Од приложеното има што да се види, не едно туку дури шест купчиња со железни пари, кои откако ги селектираше и фотографираше,мораше да се пофали.

-Ги покажа парите, гласи еден од коментарите на следбениците, а за што конкретно ќе ги потрошат, веројатно се уште не добиле идеја.

Сепак, оваа нивна навика покажува дека штедењето е на завидно ниво во домот на Сара и Диме.

 

Останати вести од Радио Милева