Радио Милева

(ФОТО) Албанската пејачка и актерка на оскаровската забава се појави скоро гола, па мораа да ја цензурираат!

(ФОТО) Албанската пејачка и актерка на оскаровската забава се појави скоро гола, па мораа да ја цензурираат!

Пејачкта и актерка Блеона Керети ги покажа голите гради на забавата на магазинот „Винити Фер“ која се одржа во Лос Анџелес по доделувањето на Оскарите.

Таму имаше многу познати личности, а Блеона ги шокираше повеќето. Оваа Албанка одлучи да се појави речиси гола, па медиумите мораа да ја цензурираат нејзината појава.

На себе имаше проѕирна наметка, а голите гради се гледаа целосно.

Јасно е дека со ваквиот изглед, актерката сакаше да го привлече вниманието на стариот добар и проверен начин во што секако и успаеа.

Останати вести од Радио Милева