Радио Милева

(ФОТО) Аца Лукас и прати цвеќе на поранешната сопруга за роденден, а на честитката ШОК!

(ФОТО) Аца Лукас и прати цвеќе на поранешната сопруга за роденден, а на честитката ШОК!

Соња Вуксановиќ, поранешната сопруга на српскиот фолк-пејач Аца Лукас, вчеравечер во женско друштво го прослави роденденот.

Аца не го заборави датумот кога е родена нековата поранешна, па реши да ја испочитува и да и прати букет со цвеќе.

Но, според она што го напиша на честитката од картичката во цвеќето, веројатно сакаше да ја онерасположи, пишува српски Скандал.

Аца на посветата напиша:

„Нека ти е среќен роденденот… и патот“, што би значело дека заскогаш се поздрави со Соња.

Не се потпишал со име, но го оставил иницијалот А, што според медиумите е деоказ дека е тој.

Останати вести од Радио Милева