Мегафон
концерти

„Foolish Green“ со повратнички концерт во МКЦ

„Foolish Green“ со повратнички концерт во МКЦ

На 9 декември, со почеток од 21 часот во МКЦ, сала Фросина ќе се одржи концерт на „Foolish Green“.

По неколку годишна пауза, бендот е во погон со најава за нов албум на почетокот на 2022. „Foolish Green“ е проект зад кој стои Ненад Стефановски Брус, алтернативен музичар од Скопје, познат по својата работа како продуцент на „Green Out“, „Легијата“, „Против сите“ и др.

Билетите се достапни на билетарница во МКЦ и онлајн преку bileti.mkc.mk