Радио Милева
си ја проба среќата

Финалистот од „Ѕвездите на Гранд“ е учесник во „Задруга 5“: „Сопругата ми посака среќа и памет во глава“

Финалистот од „Ѕвездите на Гранд“ е учесник во „Задруга 5“: „Сопругата ми посака среќа и памет во глава“

Во „Задруга 5“, сношти влегоа вкупно 59 натпреварувачи, а меѓу нив и Никола Грујиќ, некогашниот учесник во „Ѕвездите на Гранд“.

Никола беше финалист во музичкото шоу во 2016/2017 година, а во тоа време беше студент на медицински факултет.

Тој доаѓа од Опов, во близина на Панчево, настапува по клубовите и кафулињата, а сега се реши својата среќа да ја проба во реалното шоу.

Никола е во брак, а на изненадување на многумина, пред самото влегување во „Задруга 5“ истакна дека иако е оженет постои 1% повторно да се случи нова љубов.

„Се во животот треба да оставиме така, се е 99%, ништо не е сигурно. Сопругата ми посака среќа и памет во глава“, изјави Никола во студиото.

фото: инстаграм

Останати вести од Радио Милева