Радио Милева

Фановите удрија по пејачката: Сите ја сакаме Шакира, но овие хеланки не можеме да и ги простиме

Фановите удрија по пејачката: Сите ја сакаме Шакира, но овие хеланки не можеме да и ги простиме

Огнениот танц и огнениот ритам на песните на Шакира сите ги сакаме, но овие хеланки не! Спој на црна и златна боја никогаш не изгледал волку погрешно.

Скоро сѐ е погрешно на овие хеланки, особено тој невешт спој на златните делови со тул.

Ова се само дел од зборовите на фановите на пејачката кои ги пренесоа светските медиуми, погледнете:

Останати вести од Радио Милева