Радио Милева

Фановите ја пријавија Шерон Стоун, а социјалните мрежи ја блокираа

Фановите ја пријавија Шерон Стоун, а социјалните мрежи ја блокираа
фото:гуивер/гети имиџис/андреас рентз

Актерката Шерон Стоун неодамна отвори сметка на социјалната мрежа „Бамбл“ која им овозможува на луѓето полесно да најдат партнер, а сега се пожали дека нејзината сметка е избришана.

Шерон сакаше да ја знае причината за деактивирање на нејзиниот профил и испрати мејл до одговорните на оваа социјална мрежа.

Наскоро следувал и одговор.

фото:шерон стоун/инстаграм

Тие и објасниле дека неколку корисници го пријавиле нејзиниот профил како лажен, бидејќи не веруваат дека Шерон Стоун бара партнер на Интернет.

Откако и дадоа соодветно објаснување, исто така и рекле и дека ќе и го вратат профилот.

Ова е доказ дека и славните можат да се најдат во ист кош како и „обичните смртници“, колку тоа во ситуацијата да изгледа неверојатно.

Останати вести од Радио Милева