Промотер

„Eye Cue“ едноставно знаат дека им е најдобро „До тебе“ (видео)

„Eye Cue“ едноставно знаат дека им е најдобро „До тебе“ (видео)

Бојан и Марија од Ај Кју по успешната преработка на „Молитва“ ни ја претставуваат нивната нова песна „До тебе“.

Музиката и текстот го напишаа сеќе проверениот спој на Бојан Трајковски и Кристина Арнаудова, а продукцијата и аранжманот се на Роберт Билбилов.

Песната е снимена во JustRBproduction, а  за медиумите изјавија:

„За одредени песни едноставно знаеш дека има нешто посебно и дека се поклопиле енергиите на сите вклучени во тимот, токму за оваа песна така се чувствувавме“.

Ај Кју спотот го снимија во Лондон, каде во последно време се поактивни на музички план со настапи и снимања, но најавија дека летово ќе имаат настапи и низ Македонија.

фото:

Останати вести од Промотер