Љубов и Секс

Eве што мажите подразбираат под терминот „добра љубовница“! Жената мора да ги исполнува овие девет критериуми!

Eве што мажите подразбираат под терминот „добра љубовница“! Жената мора да ги исполнува овие девет критериуми!

Лошиот интимен живот и тоа како може да доведе до проблеми во бракот или врската.

Да бидеме искрени, секој маж сака да има партнерка покрај себе, за која велат дека е „добра во кревет“.

А мажите велат дека жената е добра во кревет, доколку ги исполнува овие неколку критериуми.

Ако имал повеќе од еден оргазам за време на односот кој траел неколку часа

Ако успеавте да го возбудите дури и откако го доживеа најголемото задоволство, тој ќе ве смета за жена која е добра во кревет.

Заспал веднаш по сексот

Ова не е недостаток на внимание, туку едноставно, жената успеала да ја исцеди целата енергија од него.

Заборавил дека имал напорен ден

Добриот секс ги промени неговите чувства и наместо замор, мажот сега се чувствува среќен и опуштен.

Неговото лице има насмевка што не сака да ја тргне

По добриот секс, мажите имаат насмевка која не можат да ја симнат од лицето со часови. Ова е јасен знак дека жената била добра во кревет.

Мажите ги ценат жените кои никогаш не одбиваат покана за секс

Дури и кога е уморна или тажна, според мажите, жената не треба да одбие покана за секс.

Немате навика да брзате со предигра

Предиграта е многу важна во сексуалниот однос. Сакате мажот да ужива во вашиот допир во секое време, не брзајте со предиграта, а мажите мислат дека тоа го прават жени кои се добри во кревет.

Подготвени сте за нови пози

Мажите сакаат кога жената е подготвена да експериментира во кревет и кога со нетрпение сака да проба нови пози со својот партнер.

Не ви е непријатно кога користите сексуални помагала

Подготвени сте да ги исполните сите негови желби, исто како што тој е подготвен да ги исполни вашите.

Немате срам

На мажите им се допаѓа кога жените се чувствуваат опуштено покрај нив – дури и кога не носат ништо.

извор: курир.мк