Љубов и Секс

Еве колку чини една еротска масажа во Скопје

Еве колку чини една еротска масажа во Скопје

Низ светот еротските масажи воопшто не се некое табу, но кај нас тоа е работи во строго дискретни услови.

Ако сте меѓу оние кои посакуваат едно вакво искуство и задоволство, понудите можете да ги најдете меѓу сите оние стандардни масажи на интернет страрнициите за огласување.

Па така, кај нас овој вид на масажа нема да го најдете под називот еротска, туку дискретна масажа.

Цената на ова задоволство чини 2000 денари, но каде, со кого и на што ќе налетате- тоа е сосема непознато и сомнително.