Радио Милева
(не)очекувани гости

Еве кој ја изненади па пееше со Каролина на бината на концертите во родната Битола (ФОТО)

Еве кој ја изненади па пееше со Каролина на бината на концертите во родната Битола (ФОТО)

Каролина Гочева со посебни емоции ги одржа двата концерти во Битола, бидејќи како што вели таа: „Никаде не е како дома“.

Во родниот град, 37-годишната пејачка доби голема поддршка од семејството и пријателите, а огромно внимание привлече нејзината поврзаност со двете мали внуки Луција и Инес.

На концертот, едногодишната Инес застана пред бината и играше, а Каролина клекна и ѝ пееше.

Двете ќерки на сестрата на Каролина на крајот на концертот се качија на сцената и пееја со тетка им.

Останати вести од Радио Милева