Љубов и Секс

Еве кои личности најмногу изневеруваат – русокосите се едни од нив!

Еве кои личности најмногу изневеруваат – русокосите се едни од нив!

Никој не сака да биде во врска со личност која изневерува, но за жал, тешко е да се процени дали личноста е склона кон тоа или не.

За среќа, науката е тука за да нѝ помогне – ова се типови на луѓе кои најмногу сакаат да изневеруваат.

Личности чии години завршуваат на 9

Без разлика дали станува збор за 29, 39, 49 или 59, луѓето кои излегуваат од една деценија и преоѓаат во друга најчесто изневеруваат. Причината е едноставна – на преминот од една во друга деценија, луѓето се склони кон донесување одлуки кои ќе им го променат животот.

Високи мажи

Конечно нешто што им оди во прилог на пониските мажи – мажите над 182 центиметри се склони кон изневерување, покажува едно истражување на веб-страницата IllicitEncounters.com.

Русокоси

Истражувањето кое било спроведено на веб-страницата CheaterVille.com потврдува дека русокосите навистина повеќе се забавуваат – со некој со кој не се во врска. Дури 42 отсто од неверните жени имале руса коса, а најсигурен избор се црнките – 11 отсто.

Програмери и учителки

Едно неодамнешно истражување покажало дека оние симпатични и помалку збунети момци од IT светот се најсклони кон неверство, а нивната женска верзија се дамите кои работат како учителки.

Љубители на рок музиката

Уште едно истражување на веб-страницата IllicitEncounters.com – прељубниците најчесто слушаат рок музика. Од друга страна, луѓето кои слушаат рап најретко изневеруваат.

извор:точка.мк