Мегафон

Еве кога излегува новиот филм за Џејмс Бонд

Еве кога излегува новиот филм за Џејмс Бонд

По бројните шпекулации за премиерата и менувањето на датумите, сега конечно е објавен новиот датум за првото емитување на новиот филм со агентот 007.

Светската премиера на филмот „No time to die“ ќе биде одржана на 28 септември.

Филмот во кој Даниел Крејг ја игра улогата на тајниот агент Џејмс Бонд требаше да ја има премиерата на 2 април.