Радио Милева
Далечни

Еве како сега изгледа вонбрачката ќерка на Кеба: Нејзината мајка откри каков е нивниот однос денес (фото)

Еве како сега изгледа вонбрачката ќерка на Кеба: Нејзината мајка откри каков е нивниот однос денес (фото)

Дека Мирослав Илиќ не е единствениот фолкер со скандал со вонбрачно дете, докажува и примерот на неговиот колега Драган Којиќ Кеба, кој пред дваесетина години го помина истиот пекол.

Во тоа време жената по име Љиљана Јевремовиќ тврдеше дека нејзината ќерка Ина е вонбрачна ќерка на Драган Којиќ Кеба, а познатиот фолкер упорно го негираше тоа, па дури и неколку години одеше на суд со неа за да го докаже спротивното.

Требаше случајот да стигне до Стразбур за пејачот конечно да признае дека Кеба има вонбрачна. За жал, и по потврдувањето на татковството, Кеба никогаш не покажал интерес да се зближи со својата ќерка и подобро да ја запознае.

– И денеска Ина нема никаков контакт со татко и – изјави неодамна Љиљана Јевремовиќ и додаде дека вонбрачната ќерка на Кеба, се уште добива правна помош од него.

– Тој плаќа издршка директно на нејзината сметка, секогаш на истиот датум во месецот. Ниту еден ден порано, ниту еден ден подоцна. Ниту динар помалку, ниту динар повеќе. Ова е сумата што ја одреди судот. До седум години беше една сума, друга до средно, а трета сега, откако студира – објасни таа.

Драган Којиќ Кеба остана доследен на својот став дека јавно не зборува за овој случај, па не одговара ниту на повиците на Љиљана дека е „лош и зол човек“. Не дава изјави ниту Ина Јевремовиќ, моментално студент по психологија. Од нејзината мајка, која е познат текстописец, наследила подарок за поезија, па ја објавила книгата „Враќање без пат“.

фото:Инстаграм принтскрин/Фејсбук

Останати вести од Радио Милева