Радио Милева
за многу години

Еве кај кого падна паричката на Бадниковта вечера кај македонските јавни личности (ФОТО)

Еве кај кого падна паричката на Бадниковта вечера кај македонските јавни личности (ФОТО)

Многумина од македонските јавни личности на социјалните мрежи се пофалија кај кого се паднала паричката оваа година на Бадник.

Според верувањата кај оној кај кого се паднала паричката ќе има среќна и бериќетна година.

Тамара Тодевска се пофали дека паричката оваа година се паднала кај нејзината ќерка Хана.

Водителката Лила Филиповска покажа како изгледала трпезата за Бадниковата вечер.

Кај Миа Костова паричката с епадна кај нејзиниот син Андрија.

Оваа година паричката се падна и Ивона Јовановиќ.

Паричката се падна и кај пејачката и водителката Бојана Скендеровски.

Во домот на Дарко Спејко, паричката се падна во Господ.

Симона Поповска се пофали дека паричката се паднала кај неа.

Калиопи се пофали со Бадниковата трпеза.

Паричката оваа година се падна и кај Мартија Станојковиќ.

Во домот на Мелита, паричката се падна во нејзината ќерка Барбара Ракиќевиќ.

Викторија Лоба покажа како изгледала трпезата за овој голем празник.

Кај Игор Џамбазов и Илина, паричката се падна кај Игор.

Кај водителката Елена Стефановска паричка е во куќата.

Во домот на пејачот Филип Пецовски паричката се падна кај неговата мајка.

Кај Стефан Величковски се падна кај Стефан.

Оваа година паричката се падна и кај водителката Татјана Стојановска.

Среќни празници.

фото: Инстаграм

 

Останати вести од Радио Милева