Радио Милева
љубов во време на пандемија

Еве чија љубов во светот на познатите коронапандемијата ја уништи, а чија ја зацврсна, како никогаш порано (ВИДЕО)

Еве чија љубов во светот на познатите коронапандемијата ја уништи, а чија ја зацврсна, како никогаш порано (ВИДЕО)

Распадот на љубовната врска на фолк пејачката Милица Тодоровиќ и глумецот Петар Стругар по петмесечното запознавање заради коронавирусот ги изненади сите. Пејачката својата утеха ја пронајде во семејниот дом во Крушевац, додека познатиот црногорски  актер останал во Белград.

Уште чија љубов, корона пандемијата ја стави на испит, која заради коронавирусот се распадна, а која се зацврсна како никогаш порано, погледнете во видеото:

Останати вести од Радио Милева