Мегафон
ЕУРО 2020

ЕСПН: Македонија го има најубавиот дрес на ЕУРО 2020 (ВИДЕО)

ЕСПН: Македонија го има најубавиот дрес на ЕУРО 2020 (ВИДЕО)

Според медиумскиот гигант „ЕСПН“ македонската фудбалска репрезентација го има најубавиот дрес на Европското првенство.

Реакциите на македонската јавност не дозволија да играме со новиот дрес, притисокот ја принуди ФФМ да го повлече и да го врати стариот со кој ги забележавме и најголемите успеси.
За дресот со сонцето пристигнуваат пофалби од сите страни, а една од оние кои имаат најголема тежина е од ЕСПН.