Радио Милева
ред стих, ред солзи

Емотивен момент во „Се или нешто“: Натпреварувачите се расплакаа, а солзите не можеше да ги задржи ниту Лила (видео)

Емотивен момент во „Се или нешто“: Натпреварувачите се расплакаа, а солзите не можеше да ги задржи ниту Лила (видео)

Во едно од последниоте изданија на гејм шоуто „Се или нешто“ се случи емотивен момент од кој емпатијата беше присутна кај сите присутни.

Имено, натпреварувачката од спротивната страна на Лила, во еден момент сакаше јавно да ги искаже своите чувства кон својата слепа мајка за која напишала стихотворба.

Додека ја читаше, од пресилни емоции, таа не можеше да ги задржи солзите, па камерите во случајот воопшто не беа важни.

Природни, без трема и без било каква резерва за пред поширокиот аудиториум, солзите ги пуштија и останатите натпреварувачи кои не не останаа возджани на животната приказна на натпреварувачката и нејзината мајка.

Во целата ситуација имуна не остана ниту Лила, која прокоментира дека животот некогаш знае да биде суров.

Сме видела доста различни моменти во „Се или нешто“, од возбудливи до многу комични, но ова беше дефинитивно еден од најемотивните.

фото:Фејсбук принтскрин

Останати вести од Радио Милева